UA-145997016-1

6 Kamp

Zeskamp nog steeds enorm populair.

Het organiseren van een zeskamp is erg populair tijdens feesten, kampen,  de speelweek en diverse andere evenementen. Een zeskamp bestaat uit zes verschillende zeskamp spellen en attracties. Natuurlijk is het ook mogelijk een pakket samen te stellen en te huren met meer of minder zeskamp spellen. bij Big Fun Promotions kunnen wij u goed adviseren welke producten u nodig heeft

Een uitgebreid assortiment.

Bij Big Fun Promotions heeft u bij het huren van een zeskamp de keuzen uit een uitgebreid assortiment aan grote en kleine zeskamp spellen. Van een eenvoudige Zakloop Zak tot een opblaasbare Stormbaan van maar liefst 17 meter. Wat u ook voor zeskamp wilt huren, wij hebben het. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen of organiseren van uw zeskamp dan kunt u ons altijd bereiken voor vrijblijvend advies.

Weergegeven:
Sorteren op:

4-Persoonslolbroek

4-PersoonslolbroekBroeklopen voor 4 personen is op verschillende manieren in te zetten. Je kan er een estafette mee doen, een parcours afleggen of zelfs in voetballen. Het doel is om zo snel mogelijk de opdracht uit te voeren als duo of team. H..

€ 18.00 Excl. BTW: € 14.88

Bibber spiraal XL Nieuw

Bibber spiraal XL

Bij het bibber spiraal XL is de bedoeling om de ring met handvat van het begin tot het eind te bewegen zonder de spiraal te raken. Op de spiraal zijn diverse rustpunten aangebracht. Als de speler met de ring het spiraal aanraakt gaat er een zoemer af..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Brandweerspel

BrandweerspelEr is brand en dat moet worden geblust, door jullie! Twee teams strijden tegen elkaar om zo snel mogelijk water van A naar B te brengen. Elk team telt 4 personen, elk persoon heeft een helm op en in het midden staat een grote emmer v..

€ 24.00 Excl. BTW: € 19.83

Fun Slang

Fun SlangEen funslang of looptapijt is één van de onderdelen van de zeskamp. Een funslang, ook wel een levende rupsband genoemd, is een leuk spel waarbij je aan samenwerking en teambuilding werkt. Je gaat met een groepje mensen in de funslang staan, ..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Reuzenpotlood

ReuzenpotloodWilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,45 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen...

€ 18.00 Excl. BTW: € 14.88

Skippyslang 4 persoons

Skippyslang 4 persoonsBehendigheid en samenwerken is belangrijk bij dit 6-kamp spel Ga met 4 teamspelers op de rups zitten en ga zo snel mogelijk naar de andere kant van het parcours. Wel allemaal tegelijk omhoog springen anders gaat het niet lukken ..

€ 24.00 Excl. BTW: € 19.83

Touwtrekken

TouwtrekkenTouwtrekken is een sport, waarbij twee teams zo hard mogelijk aan de beide uiteinden van een sterk en dik touw proberen te trekken.  In het midden een rood lint, dat de startpositie aangeeft.  Op 5 meter van de middenlijn is ..

€ 18.00 Excl. BTW: € 14.88

Trekzaag

TrekzaagWilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,45 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen...

€ 18.00 Excl. BTW: € 14.88

Vliegend Tapijt

Vliegend TapijtConcentratie is een vereiste bij dit spel. Eén persoon moet het vliegende tapijt een parcours door slepen terwijl de rest van de ploeg telkens als de voorman aan het touw trekt mee moet springen met het tapijt en proberen er weer..

€ 18.00 Excl. BTW: € 14.88

Wandelende A

Wandelende AWandelende A is een spel waarbij het op samenwerken aankomt. 1 persoon gaat op de A staan terwijl deze door 4 andere recht gehouden wordt. Door goed aan de verschillende touwen te trekken is het mogelijk om met de A een parcours af te leg..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Waterkakbroeken

WaterkakbroekenAbsorbeer zo veel mogelijk water in de spons en pers uit de gene met het meeste water in de teil wint.Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,45 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen...

€ 24.00 Excl. BTW: € 19.83

Wereldballen

WereldballenDe wereldbal is ook een veel gebruikte activiteit op meerkampen, zeskampen of een activiteitendag.Er zijn meerdere mogelijkheden met dit attribuut. De meest gebruikte is om er op te klimmen en een afstand af te leggen zonder er van af..

€ 30.00 Excl. BTW: € 24.79