Partytenten en toebehoren

U heeft een bedrijsevenement, verjaardag of Jubileum maar U heeft niet de benodigde spullen.

Bigfunpromotions.nl beschikt over diverse tenten van 4 x 4 tot 8 x 4 meter, biersets, terrastafels, stoelen, statafels en patio heaters.

Vraag ons naar de opties om van uw feest een knalfeest te maken

Weergegeven:
Sorteren op:
Biersets Nieuw

Biersets

Deze biertafelset van hout wordt ook vaak omschreven als picknicktafel en biedt zitruimte aan zo'n 8 personen. De poten van zowel de banken als de tafel kunnen ingeklapt worden.SpecificatiesInclusief: Tafel met twee bankjesAfmeting tafel: 220 x 60 cm..

€ 10.00

Kringverwarming Nieuw

Kringverwarming

Kringverwarming..

€ 25.00

Party Deal 1 Nieuw

Party Deal 1

Een feestjeDan is misschien onze party deal iets voor u voor de lage prijs van € 70 krigt u1Partytent van 4 x 4 meter2 statafels met statafelrok1 biersetWilt u er tevens een springkussen bij voor 55 euro extra krijgt u een springkussen van 4 x 4 mete..

€ 70.00

Party Tenten

Party Tenten e.d.De partytent is de meest gebruikte tent. Makkelijk in de tuin, parkeerplaats of op straat te plaatsen en relatief goedkoop. Onze partytent is van een zeer stevige kwaliteit.  Onze partytent is ideaal om uw huis of garage te verl..

€ 50.00

Statafels Nieuw

Statafels

Statafels hurenDe statafels van Bigfun Promotions zijn ideaal voor borrels, feesten en evenementen. Waar mensen met elkaar een drankje en hapje nuttigen, zijn statafels onmisbaar.Eigenschappen:Doorsnede: 80 cmVolledig inklapbaar Hoogte: 115 cmWit kun..

€ 5.00

Patio Heater Nieuw

Patio Heater

Patio HeaterHuur een patioheater om toch buiten te kunnen zitten wanneer het koud is.deze is excl gasfles.Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,45 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen...

€ 15.00