UA-145997016-1

Sport & Spel

De combinatie van sport en spel is al heel oud. Op Bigfunpromotions.nl vind je verschillende spellen van ring werpen tot kruisboogschieten, voor ieder feest of evenement hebben wij wel een attractie voor u klaar staan. Wanneer u iets mist of meer ideeën wilt wat betreft sport- en spelmaterialen, kunt u altijd bij ons terecht dan helpen wij u verder om samen een keuze te maken voor uw evenement.

Weergegeven:
Sorteren op:

Opblaasbaar Appels Gooien

Opblaasbaar Appels GooienHoeveel punten gooi jij in dit appelboom spel. De speler met de meeste punten is de winnaar.Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,45 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen...

€ 50.00 Excl. BTW: € 41.32

Opblaasbaar Kruisboogschieten

Opblaasbaar KruisboogschietenDit unieke spel is niet alleen mooi maar ook erg leuk. Bij dit spel kunnen de kinderen op een veilige manier punten bij elkaar schieten met een kruisboog.Veilig voor kinderen van alle leeftijden.Wilt U dat wij dit pro..

€ 50.00 Excl. BTW: € 41.32

Opblaasbaar Olifant ringwerpen

Opblaasbaar Olifant ringwerpenDit unieke spel is niet alleen mooi maar ook erg leuk. Bij dit spel moeten de ringen om de slurf van de olifant gegooid worden.wie gooit de meeste ringen om de slurf van de olifant.Wilt U dat wij dit product bezorgen dan..

€ 50.00 Excl. BTW: € 41.32

Stokkenvangspel

StokkenvangspelStokken vangen een echt reactie spel. Leuk voor groot en klein. Laat een speler plaatsnemen onder het stok vang spel en goed op de stokken letten. Door aan een van de touwen te trekken aan de spelkast zal een willekeurige stok vallen w..

€ 115.00 Excl. BTW: € 95.04