UA-145997016-1

Abraham / Sarah

Opblaasbare Abraham of Sarah voor een jubileum huren. Een leuke opblaasbare pop voor een jubileum kunt u huren bij Big Fun Promotions. Voor de verhuur van een vrolijke opblaasbare pop in Overrijsel, komt u naar Big Fun promotions. Hier vindt u bijvoorbeeld voor een 50 jarig jubileum een Abraham of Sarah. Ook heeft Big Fun Promotions diversen Opblaasbare geboorte artikelen voor in de voortuin.

Weergegeven:
Sorteren op:

Abraham 2,5 meter

Abraham 2,5 meter Iedereen kent de Opblaasbare Sarah en Abraham poppen. Ze horen bij een speciale verjaardag. En nu kan de jarige verrast worden met een originele Opblaasbare Abraham pop op de stoep.Met deze opblaasbare Abraham is het feest vol..

€ 35.00

Abraham 4 meter

Abraham 4 meterIedereen kent de Opblaasbare Sarah en Abraham poppen. Ze horen bij een speciale verjaardag. En nu kan de jarige verrast worden met een originele Opblaasbare Abraham pop van 4 meter groot op de stoep.Met deze opblaasbare Abraham i..

€ 50.00

Bruidspaar

BruidspaarDe mooiste manier om een bruiloft te vieren! Wordt geleverd inclusief blower, scheerlijnen, haringen en opbergzak. Zeer compact en past in elke auto.3 dagen voor deze prijs; 1e dag ophalen, 2e dag gebruiken en de 3e dag terugbrengenWilt U ..

€ 60.00

Ereboog Abraham

Ereboog AbrahamDeze Abraham feestboog is gewoon weer eens iets anders. Doet het leuk bij de voordeur, maar ook bij de ingang van de feestzaal etc.3 dagen voor deze prijs; 1e dag ophalen, 2e dag gebruiken en de 3e dag terugbrengenWilt U dat wij dit pr..

€ 50.00

Ereboog Sarah Nieuw

Ereboog Sarah

Deze Sarah feestboog is gewoon weer eens iets anders. Doet het leuk bij de voordeur, maar ook bij de ingang van de feestzaal etc.3 dagen voor deze prijs; 1e dag ophalen, 2e dag gebruiken en de 3e dag terugbrengen.Wilt U dat wij dit product bezorgen d..

€ 50.00

Hart Ereboog

Hart EreboogDeze 4 meter hoge opblaasboog is de perfecte entree bij uw feest. Wat dacht u van deze boog voor de ingang van de bruilofts zaal, of verjaardags feest?3 dagen voor deze prijs; 1e dag ophalen, 2e dag gebruiken en de 3e dag terugbrengen.Wil..

€ 50.00

Sarah 2,5 m

Sarah 2,5 m Dit is het leukste model en tevens de meest verhuurde opblaas Sarah uit ons assortiment van wel 2,5 meter hoog. Veel Sarahs zijn er niet heel blij mee dat ze 50 jaar worden, maar met zo'n leuke pop in de tuin wordt het sowieso e..

€ 35.00

Sarah 4 meter

Sarah 4 meterWilt u echt uitpakken op de verjaardag van uw Sarah!Dan is dit het leukste model en tevens de meest verhuurde opblaas Sarah uit ons assortiment van wel 4 meter hoog. Veel Sarahs zijn er niet heel blij mee dat ze 50 jaar worden, ..

€ 50.00