UA-145997016-1

Springkussens

Organiseer je een evenement waar veel kinderen aanwezig zijn? Een springkussen huren zorgt altijd voor veel pret en vertier op welk evenement dan ook.

Daarnaast volstaat het ook nog eens als mooie eyecatcher. Springkussens zijn te huur in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Hoewel je open springkussens zowel binnen als buiten kunt gebruiken, is het aan te raden om het weer in de gaten te houden. Wanneer je een springkussen huurt is het altijd belangrijk dat er gezorgd wordt voor toezicht. Zorg er altijd voor dat er één of twee personen beschikbaar zijn om toezicht te houden om zo eventuele ongevallen te voorkomen.

Verder is het belangrijk om te beschikken over een stroompunt op de locatie. De blower moet namelijk continu voorzien worden van stroom. De afmetingen van een luchtkussen varieert van ongeveer 2 meter tot wel 10 meter, en zijn geschikt voor maximaal 5 tot maximaal 20 kinderen tegelijk.

 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Stuur een EmailWhatsapp bericht of bel ons.

Weergegeven:
Sorteren op:
Springkussen Circus Nieuw

Springkussen Circus

Springkussen CircusU heeft een feest voor uw dochter of zoon, wat is nu leuker als onze Circus tent en allerlei capriolen uit halen en kunnen ze samen met hun vriendjes heerlijk ravotten op dit degelijke overdekte springkussen. Wilt U dat wij di..

€ 95.00 Excl. BTW: € 78.51

Springkussen Princessenhuisje

Springkussen PrincessenhuisjeU heeft een feest voor uw dochter of zoon, wat is nu leuker als ons prinsessen huisje hier wanen uw kinderen zich prins of prinses en kunnen ze samen met hun vriendjes heerlijk ravotten op dit degelijke overdekte springku..

€ 95.00 Excl. BTW: € 78.51

Springkussen 'XXL'

Springkussen XXLDit Springkussen XXL, van maar liefst 7 bij 7 meter, zorgt letterlijk voor 'veel' springplezier! Door zijn grootte en enorme veerkracht kunnen op dit luchtkussen maar liefst 12-16 kinderen tegelijk springen en spelen.Wilt U dat wij di..

€ 115.00 Excl. BTW: € 95.04

Vliegend Tapijt Nieuw

Valmat

ValmatIdeaal voor het gebruik van een opblaasbare attractie op een verharde ondergrond. Of het nu gaat om een springkussen of een stormbaan, zorg voor een zachte landing.1 mat is 1 x 1.2 meter.Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,5..

€ 5.00 Excl. BTW: € 4.13

Springkussen 'Verjaardag'

Springkussen VerjaardagOrganiseer je een verjaardag waar veel kinderen aanwezig zijn? Dan moet u zeker ons springkussen verjaardag huren dit zorgt altijd voor veel pret en vertier op welke verjaardag dan ook. Daarnaast is het het ook nog eens een moo..

€ 60.00 Excl. BTW: € 49.59

Springkussen 'Tropical Jump'

Springkussen Tropical JumpMet de palmbomen op de hoeken van dit geweldige springkussen is het èèn groot zomers feest !Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,54 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen.Neem van te voren contac..

€ 85.00 Excl. BTW: € 70.25

Springkussen 'Kasteel'

Springkussen KasteelAls u dit luchtkussen huurt, betekent dat u een springkussen in kasteelthema naar uw evenement haalt. Door de 2 torens links en rechts is dit kussen een ware eyecatcher voor uw evenement! In dit springkussen voelen de ridders en p..

€ 60.00 Excl. BTW: € 49.59

Springkussen Cowboy op Paard Nieuw

Springkussen Cowboy op Paard

Springkussen Cowboy op paardHuur dit overdekte springkussen , een degelijk en leuk luchtkussen voor uw evenement of verjaardag.Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,54 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen.Neem van te vor..

€ 110.00 Excl. BTW: € 90.91

Springkussen Overdekt

Springkussen Overdekt Huur dit overdekte springkussen , een degelijk en leuk luchtkussen voor uw evenement of verjaardag.Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,54 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen.Neem van te voren con..

€ 110.00 Excl. BTW: € 90.91

Springkussen / Ballenbad

Springkussen / BallenbadDit is een overdekt springkussen maar kan omgebouwd worden tot een ballenbad. Dit is een uitstekende attractie om groepen kinderen van de wat lagere leeftijden gedurende een langere tijd te vermaken. Belangrijk is, dat U a..

€ 110.00 Excl. BTW: € 90.91