UA-145997016-1

Partytenten / Evenementenverhuur

U heeft een bedrijfsevenement, verjaardag of Jubileum maar U heeft niet de benodigde spullen.

Big Fun Promotions beschikt over diverse tenten van 4 x 4 tot 10 x 4 meter, biersets, terrastafels, stoelen, statafels, patio-heaters en een koelwagen.

Vraag ons naar de opties om van uw feest een knalfeest te maken.


Voor de grote evenementen kunt u o.a. bij ons terecht voor het huren noodverlichting en brandblussers.

 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Stuur een EmailWhatsapp bericht of bel ons.

Weergegeven:
Sorteren op:

Koel aanhangwagen

Onmisbaar tijdens u feest, evenement of BBQ ! De koelwagen van Big Fun Promotions.Voorzien van 230V koeler, dubbele achterdeuren met buiten en binnen sluiting, 4 stevige steunpoten met draaispindels.Afmetingen binnenkant ; 2.40 lang, 1.40 breed ..

€ 90.00 Excl. BTW: € 74.38

Biersets

Deze biertafelset van hout wordt ook vaak omschreven als picknicktafel en biedt zitruimte aan zo'n 8 personen.1 set bestaat uit 1 tafel en 2 bankjes, de poten van zowel de banken als de tafel kunnen ingeklapt worden.SpecificatiesAfmeting tafel: 220 x..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Brandblusser

Bij grotere evenementen is een goed gekeurde brandblusser een vereiste !Wij verhuren enkel gecertificeerde en REOB goedgekeurde brandblussers, afhankelijk van de locatie, omgevings- factoren adviseren wij u graag welke type blusser en aantal het best..

€ 6.00 Excl. BTW: € 4.96

Noodverlichting

Bij evenementen in tenten of afgesloten ruimtes is het wenselijk en vaak ook verplicht om noodverlichting al dan niet met vluchtweg richting te hebben hangen.Big Fun Promotions heeft 2 soorten 230V led noodverlichting;Noodverlichting continu brandend..

€ 7.50 Excl. BTW: € 6.20

Party Deal

Een feestje ?Dan is misschien onze party deal iets voor u voor de lage prijs krijgt u;1 Partytent van 4 x 4 meter2 statafels met statafelrok1 biersetWilt u er tevens een springkussen bij?  voor € 55,- extra heeft u een springkussen van 4 x 4 met..

€ 82.50 Excl. BTW: € 68.18

Party Tent 4 x 4

Party Tenten e.d.De partytent is de meest gebruikte tent. Makkelijk in de tuin, parkeerplaats of op straat te plaatsen en relatief goedkoop. Onze partytent is van een zeer stevige kwaliteit. Onze partytent is ideaal om uw huis of garage te verlengen ..

€ 60.00 Excl. BTW: € 49.59

Party Tent 4 x 6

Party Tenten e.d.De partytent is de meest gebruikte tent. Makkelijk in de tuin, parkeerplaats of op straat te plaatsen en relatief goedkoop. Onze partytent is van een zeer stevige kwaliteit. Onze partytent is ideaal om uw huis of garage te verlengen ..

€ 90.00 Excl. BTW: € 74.38

Popcorn Machine

Popcorn Machine Bij een knallend feest hoort een bakje verse popcorn, zoet of zout. Alleen die lekkere popcorngeur al kan niemand weerstaan. Een popcornmachine huren bij Big Fun Promotions is dan ook een uitstekend idee!U huurt de machine incl. ..

€ 72.00 Excl. BTW: € 59.50

Statafel

Statafels hurenDe statafels van Big Fun Promotions zijn ideaal voor borrels, feesten en evenementen. Waar mensen met elkaar een drankje en hapje nuttigen, zijn statafels onmisbaar.Eigenschappen:Doorsnede: 80 cmVolledig inklapbaar Hoogte: 115 cmAntrac..

€ 6.00 Excl. BTW: € 4.96

Suikerspin Machine

Suikerspin MachineVeel kinderen zijn er dol op: de suikerspin. Verwen je gasten met deze zoete versnapering!Bij Big Fun Promotions huur u de machine incl. stokjes en ingrediënten voor ca. 50 suikerspinnen.Meer ingrediënten nodig ? geen probleem deze ..

€ 72.00 Excl. BTW: € 59.50

Patio Heater

Patio HeaterHuur een patio heater / terras kachel om toch buiten te kunnen zitten wanneer het koud is.Mocht u deze in een tent plaatsen zorg dan voor voldoende ventilatie.Eventueel kunnen wij ook een gasfles erbij leveren, hierbij betaalt u alleen he..

€ 18.00 Excl. BTW: € 14.88