UA-145997016-1

Attracties

Attracties zijn er te kust en te keur. We hebben opblaas attracties in de vorm van een bescheiden Limobo Dans tot een enorme Stormbaan van ruim 17 meter lang. U kunt onze opblaas attracties ook gebruiken als onderdeel van uw zeskamp. Naast onze leuke en bijzondere opblaas attracties huurt u bij ons ook diverse luchtkussens. Big Fun Promotions levert al jaren attracties door heel Nederland en helpt u graag in uw zoektocht naar een leuke, speciale, spannende of aparte opblaas attractie.

Weergegeven:
Sorteren op:

Stormbaan

StormbaanLeef je helemaal uit of ga de strijd aan op deze stormbaan. De stormbaan heeft diverse hindernissen die genomen moeten worden. Leuk voor jong en oud. Deze stormbaan is prima geschikt als onderdeel van een zeskamp.Wilt U dat wij dit product b..

€ 235.00 Excl. BTW: € 194.21

Super Buikschuifbaan

Super BuikschuifbaanEen spektakel van 18 meter lang! Deze geweldige buikschuifbaan mag op geen zeskamp of schoolfeest ontbreken! Neem een flinke aanloop en probeer zover als mogelijk op de buik te glijden! Wie komt tot he..

€ 240.00 Excl. BTW: € 198.35

Funslide Reuzeglijbaan

Funslide ReuzeglijbaanMet zijn thematische versiering en aantrekkelijke kleuren biedt deze reuzeglijbaan urenlang onvervalst glijplezier aan voor kinderen van alle leeftijden. Aan de ene zijde omhoog klauteren en aan de andere zijde lekker naar b..

€ 240.00 Excl. BTW: € 198.35

Bungee Runbaan

Bungee RunbaanDe Bungee Run van Bigfunpromotions.nl geeft je een kick om nooit meer te vergeten! Een spelkussen dat draait om doorzettingsvermogen, kracht en een goede instelling. Heb jij het in je om sneller dan je tegenstander het eindpunt te berei..

€ 190.00 Excl. BTW: € 157.02

Klimwand Twin Peaks

Klimwand Twin PeaksBeklim deze berg tot aan de top.Opblaasbare rots klimwand twin peaks, rotsklimmen voor kinderen en volwassenen. Wie komt het snelste bij de top. U hoeft niet bang te zijn dat u hard valt van deze berg door het grote opvangkussen aa..

€ 210.00 Excl. BTW: € 173.55

Tobbedansen

Tobbedansen Een waar waterspektakel op uw evenement! Met deze tobbedans baan haalt u een echt waterspektakel naar uw evenement. Beklim de helling en glij in een tobbe de helling af om zo in het bad te belanden. Let o..

€ 235.00 Excl. BTW: € 194.21

Panna Bow

Panna BowMet dit mobiele panna veld kunt u op elke gewenste plaats voetballen. Wie de meeste doelpunten scoort wint het spel of wie de meeste panna’s maakt bij de tegenstander mag zich winnaar noemen. Onze panna veld heeft een makkelijke werkwijze wa..

€ 165.00 Excl. BTW: € 136.36

Doel

DoelWie stopt de meeste ballen ???Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,45 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen...

€ 100.00 Excl. BTW: € 82.64

Zwembad met evenwichtsbalk

Zwembad met evenwichtsbalkEen groot zwembad voor op uw feest of evenement. Een opblaasbaar zwembad te huur voor een verfrissende duik, dit zwembad heeft een doorsnede van 5 meter waardoor deze een wat langere vul tijd nodig heeft. Dankzij dit z..

€ 120.00 Excl. BTW: € 99.17

Zwembad met luchtloopmat

Zwembad met luchtloopmatEen groot zwembad voor op uw feest of evenement. Ren zo snel mogelijk over deze luchtloopmat heen. Zorg dat je niet in het water valt! Ben jij als eerste aan de overkant?Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,..

€ 135.00 Excl. BTW: € 111.57

Limbo Dansen opblaasbaar

Limbo Dansen opblaasbaarWat is er nu leuker dan om een feestje met zijn allen even te gaan limbo dansen. Speciaal voor deze feestjes hebben wij de levensgrote Limbo dansen opblaasbaar. Natuurlijk compleet met pcv buis welke vrolijk is gedecoreerd. He..

€ 42.00 Excl. BTW: € 34.71

Zeephelling zgn. Klauterbaan

Zeephelling zgn. KlauterbaanDe ultieme Klauterbaan uitdaging. In deze Klauterbaan/zeephelling neemt men het tegen elkaar op om zo snel mogelijk naar boven te klimmen. Aan de achterkant glijdt u weer zo naar beneden toe. Maak het nog spannender door z..

€ 225.00 Excl. BTW: € 185.95

Geluid dempende kist Nieuw

Geluid dempende kist

De kist is om over de blower te zetten om het geluid te reduceren...

€ 9.00 Excl. BTW: € 7.44