UA-145997016-1

Sport en Spel / 6 Kamp

Zeskamp nog steeds enorm populair.

Het organiseren van een zeskamp is erg populair tijdens feesten, kampen, de speelweek, dorpsfeest en diverse andere evenementen. Een zeskamp bestaat uit zes verschillende zeskamp spellen en attracties. Natuurlijk is het ook mogelijk een pakket samen te stellen en te huren met meer of minder zeskamp spellen. bij Big Fun Promotions kunnen wij u goed adviseren welke producten u nodig heeft

Een uitgebreid assortiment.

Bij Big Fun Promotions heeft u bij het huren van een zeskamp de keuzen uit een uitgebreid assortiment aan grote en kleine zeskamp spellen. Van een eenvoudige Zakloop Zak tot een opblaasbare Stormbaan van maar liefst 17 meter. Wat u ook voor zeskamp wilt huren, wij hebben het. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen of organiseren van uw zeskamp dan kunt u ons altijd bereiken voor vrijblijvend advies.

U kunt ons bereiken via ons contact formulier, via Email, een Whatsapp bericht of bel ons.


Weergegeven:
Sorteren op:

Stormbaan

StormbaanLeef je helemaal uit of ga de strijd aan op deze stormbaan. De stormbaan heeft diverse hindernissen die genomen moeten worden. Leuk voor jong en oud. Deze stormbaan is prima geschikt als onderdeel van een zeskamp. 2 delig, samen 14.5 meter l..

€ 240.00 Excl. BTW: € 198.35

4-Persoonslolbroek

4-PersoonslolbroekBroeklopen voor 4 personen is op verschillende manieren in te zetten. Je kan er een estafette mee doen, een parcours afleggen of zelfs in voetballen. Het doel is om zo snel mogelijk de opdracht uit te voeren als team. Het spel..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Bibber spiraal XL

Bij het bibber spiraal XL is de bedoeling om de ring met handvat van het begin tot het eind te bewegen zonder de spiraal te raken. Op de spiraal zijn diverse rustpunten aangebracht. Als de speler met de ring het spiraal aanraakt gaat er een zoemer af..

€ 10.00 Excl. BTW: € 8.26

Brandweerspel

BrandweerspelEr is brand en dat moet worden geblust, door jullie! Twee teams strijden tegen elkaar om zo snel mogelijk water van A naar B te brengen. Elk team telt 4 personen, elk persoon heeft een helm op en in het midden staat een grote emmer v..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Fun Slang

Fun SlangEen funslang of looptapijt is één van de onderdelen van de zeskamp. Een funslang, ook wel een levende rupsband genoemd, is een leuk spel waarbij je aan samenwerking en teambuilding werkt. Je gaat met een groepje mensen in de funslang staan, ..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Opblaasbaar Appels Gooien

Opblaasbaar Appels GooienHoeveel punten gooi jij in dit appelboom spel. De speler met de meeste punten is de winnaar.Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,54 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen.Neem van te voren contact..

€ 50.00 Excl. BTW: € 41.32

Opblaasbaar Kruisboogschieten

Opblaasbaar KruisboogschietenDit unieke spel is niet alleen mooi maar ook erg leuk. Bij dit spel kunnen de kinderen op een veilige manier punten bij elkaar schieten met een kruisboog.Veilig voor kinderen van alle leeftijden.Wilt U dat wij dit pro..

€ 50.00 Excl. BTW: € 41.32

Opblaasbaar Olifant ringwerpen

Opblaasbaar Olifant ringwerpenDit unieke spel is niet alleen mooi maar ook erg leuk. Bij dit spel moeten de ringen om de slurf van de olifant gegooid worden.wie gooit de meeste ringen om de slurf van de olifant.Wilt U dat wij dit product bezorgen dan..

€ 50.00 Excl. BTW: € 41.32

Reuzenpotlood

ReuzenpotloodMet een potlood van ruim drie meter is het een uitdaging om hiermee iets op papier te zetten.Om het potlood op te blazen word een elektrisch blower meegeleverd.Huur 2 potloden om de strijd met elkaar aan te gaan tijdens bijvoorbeeld een ..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Sjoelbak XXL

Grote XXL sjoelbak.36 cm breed en maar liefst 2,6 meter lang!De sjoelbak is zonder onderstel, kan op een tafel geplaatst worden.Neem van te voren contact met ons op voor beschikbaarheid, alvorens in de webshop te bestellenApp naar 0561450660..

€ 12.50 Excl. BTW: € 10.33

Ski-lopen

Ski-lopenNadat de teamleden van het team op de ski’s staan, kan op het startsignaal begonnen worden met het ski lopen van het parcours in de zeskamp. Men mag niet van de ski’s afvallen!! Wanneer iemand van de ski’s afvalt, gaat men terug waar het geb..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Skippyslang 4 persoons

Skippyslang 4 persoonsBehendigheid en samenwerken is belangrijk bij dit 6-kamp spel Ga met 4 teamspelers op de rups zitten en ga zo snel mogelijk naar de andere kant van het parcours. Wel allemaal tegelijk omhoog springen anders gaat het niet lukken ..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Stokkenvangspel

StokkenvangspelStokken vangen een echt reactie spel. Leuk voor groot en klein. Laat een speler plaatsnemen onder het stok vang spel en goed op de stokken letten. Door op een van de knoppen op de spelkast te drukken zal een willekeurige stok vallen wa..

€ 115.00 Excl. BTW: € 95.04

Super Buikschuifbaan

Super BuikschuifbaanEen spektakel van 18 meter lang! Deze geweldige buikschuifbaan mag op geen zeskamp of schoolfeest ontbreken! Neem een flinke aanloop en probeer zover als mogelijk op de buik te glijden! Wie komt tot he..

€ 240.00 Excl. BTW: € 198.35

Touwtrekken

TouwtrekkenTouwtrekken is een sport, waarbij twee teams zo hard mogelijk aan de beide uiteinden van een sterk en dik touw proberen te trekken.  In het midden een rood lint, dat de startpositie aangeeft.  Op 5 meter van de middenlijn is ..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92

Trekzaag

Trekzaag2 Mans trekzaag,Bestel er 2 en ga de strijd met elkaar aan.Wilt U dat wij dit product bezorgen dan komt er nog € 0,54 per km bij, dit wordt verrekend bij het bezorgen.Neem van te voren contact met ons op voor beschikbaarheid, alvorens in de w..

€ 12.00 Excl. BTW: € 9.92